Carlos a Casey

15.02.2015 18:00
      
      Konečně nastal den „ D “ a my se vydali do Olomouce pro dvě 13-ti týdenní koťátka Mainské mývalí kočky, do chovatelské stanice „ Fidor “. Po příjemné návštěvě a vyřízení potřebných formalit jsme uháněli domů i s dvěma chlupatými uzlíčky, trošku vykulenými, sledujíc ubíhající cestu k novému domovu.
      Po příjezdu začalo ihned seznamování s novým prostředím a celkem hned bylo jasné kdo je kdo. Kočičí slečna, Casey, ač velice zvědavá, přesto nesmělá a opatrná a kocourek, Carlos, kterému žádná lumpárna není a nebude zřejmě cizí. No, myslím, že si ještě užijeme… :-)
      Trošku jsme měli obavy, jestli se jim nebude stýskat, ale vzhledem k tomu, že jsme si vzali rovnou dvě koťátka, zvládají změnu domova naprosto bez problému. Základní věci jako záchod, vodu, jídlo už objevili a po vydatné svačince se nám na chvíli ztratili ze zorného pole. Hned jsme věděli, kde je hledat a šli na jisto. Ano našli, sladce spící v peřinách :-) .
      Pravdou je, že možná spadne sem tam nějaká ta kytka, sem tam něco určitě převrhnou, přesto se těšíme na každý nový den s nimi, protože umí vnést lásku a radost do života, stejně tak jako zbytek naší zvířecí smečky…DÍKY !!!